Ballonnenartiest Clown Doubie (ballonplooien)

De populairste clown van Klein-Brabant,   gekend van vele events zoals 16 jaar de Bornemse dodentocht, Braderijen, Markten, Carnaval-Events in heel Vlaanderen, Sinterklaasfeesten van vele bedrijven en vele verjaardagsfeestjes.. 

Clown Doubie heeft door zijn vriendelijke uitstraling en zachte aanpak ook de verlegen  (of zelfs bange) kinderen snel op hun gemak. Na een paar minuten zijn ze allemaal fan van Doubie!

Doubie blaast alle ballonnen met zijn mond, hij gebruikt steeds de beste ballonnen ter wereld die in de prijs van de animatie zijn inbegrepen.

Doubie is druk bezet. Tijdig boeken is aan te raden!

*Bij reservaties van meer dan 2 uren stellen we steeds een pauzeplan voor om tussendoor even op adem te komen. 

Clown Doubie behoudt zich het recht per uur een 5 minuutjes pauze in te lassen om even snel op adem te komen. Als u zorgt voor een aantal drankjes geeft Doubie zich non-stop van zijn beste kant.

Vanaf 4 uren animatie dient u ook voor een kleine maaltijd/broodjes te zorgen.

 

Opgelet: Clown Doubie werkt enkel tegen betaling van de gage per uur en geeft alle aanwezige kinderen "gratis" hun ballonnen. Op vraag van de klant, deze ballonnen aanbieden tegen betaling (of stempels op een kaart) doet Clown Doubie echter niet. Gelieve op voorhand te bespreken wat u plannen hieromtrend zijn.

Doubie, 25 jaar ervaring in het maken van ballonfiguren voornamelijk met 1 ballon per figuur, om zo vele kinderen op korte tijd te plezieren met een toffe figuur naar keuze.

Doubie kan (als er toch minder kinderen zijn) eveneens grotere figuren maken met meerdere ballonnen. Verzin maar iets en in een handomdraai maakt Doubie er werk van. U zal verbaast zijn hoe snel hij het gewenste figuur te voorschijn tovert!

Ook al kan veel meer (tot 40 per uur), toch is het meest ideaal een 25-tal kids per uur. Zo kan Doubie ook nog een vrolijke babbel met iedereen doen wat het animatiegehalte uiteraard versterkt!

Tarief voor het eerste uur (inclusief ballonnen)

1 uur: € 135

daarna € 60/extra uur (incl. ballonnen)

2 uren: € 195*

3 uren: € 255*

4 uren: € 315*

5 uren: € 375*

6 uren: € 435*

7 uren: € 495*

8 uren: € 555*

(*Alle tarieven zijn zonder BTW maar niet BTW-plichtig door zijn statuut als uitvoerend artiest)

(Transportkosten zijn € 0,80 per gereden kilometer heen en terug vanuit Heikant 32, Sint-Amands)

 

Vraag hieronder de beschikbaarheid van ballonnenclown Doubie voor uw festiviteit.

OPELET: De kans bestaat dat ons antwoord in uw SPAM beland. Indien u na 24 uur geen antwoord kreeg, gelieve ons telefonisch te contacteren.


Clown Doubie geboekt? Download hieronder de affiche voor al uw aankondigingen

DOWNLOAD PDF Affiche Clown Doubie met blanco info zone
Afbeelding – 1,6 MB 790 downloads
DOWNLOAD Kleurplaat Doubie
Afbeelding – 115,0 KB 732 downloads

Bekijk hieronder tal van sfeerbeelden van Doubie's kindershows en ballonenplooien.