KINDERPROGRAMMA'S / PODIUMSHOWS / KINDERDISCO

(DOOR CLOWN DOUBIE OF ANIMATOR BART)


A) COMPACT DISCO SHOW door Clown Doubie (show van 60 minuten)

Niet zomaar een kinderdisco maar een volledig begeleide kinderdisco-show met de leukste dansmedleys, dansopdrachten, limbodansen,..  Op het einde van de show worden er 3 reuze ballonnen in de zaal gestuurd waarbij alle kids nog 10 minuten kunnen spelen/botsen terwijl er een mix van de leukste moderne kindernummers speelt. (meerdere ballonnen bespreekbaar aan meerprijs)

Deze show van Clown Doubie is een volledig aaneen gepraat showpakket waarin de ene leuke dans na de andere passeert, steeds met een grappig verhaal ertussen. De aanwezige volwassenen worden op de vloer gevraagd om mee te dansen bij een grappige dansjesmix die ze zeker kennen.  De variatie in de dansjes is zo leuk dat de kinderen met plezier blijven mee dansen. De show wordt aangepast aan de aanwezige kinderen en is hoofdzakelijk geschikt voor kinderen tussen 2 en 10 jaar.

In de prijs van dit programma zit een geluidsinstallatie (voor een ruimte tot 150 personen) een leuke lichtinstallatie, bellenmachine, rookmachine  en leuke lichteffecten inbegrepen.  Moet de klank verder reiken? Vraag de voorwaarden.

Prijs voor dit programma: € 355* 

Prijs per extra half uur show/ presentatie en ondersteuning in het totale programma:

€ 45/ 30 minuten (€ 90 per uur) Inclusief gebruik installatie)

 

Optie ballonplooien na deze show: € 60*/ extra overuur

Eventueel transport wordt apart verrekend. Bekijk de tarieven bij "contact"

Alle animatietarieven zijn zonder BTW maar niet BTW-plichtig door het statuut van uitvoerend artiest volgens art. 44, § 2, 8°, van het wetboek


B) DE FEESTKOMEET! (show van 60 minuten)

Dit programma heeft een leuke mix van dansjes, spelletjes tussen 2 ploegen (bv. jongens tegen meisjes)

Al jaren is deze mix een topformule voor Doubie. Een vrolijke mix van leuke dansopdrachten afgewisseld met de leukste spelletjes die heel de groep samen kan spelen. (tot maximaal 60 kinderen. Zijn er meer? Vraag wat mogelijk is.)

Prijs voor dit programma: 60 minuten: € 355 all in* 

*Eventueel transport wordt apart verrekend. Bekijk de tarieven bij "contact"

*Alle animatietarieven zijn zonder BTW maar niet BTW-plichtig door het statuut van uitvoerend artiest volgens art. 44, § 2, 8°, van het wetboek


C) ANIMATIE/SPEL-SHOW door Clown Doubie of animator Bart 

De NAAM van deze show kan aangepast worden aan uw evenement. U verzint een leuke naam in functie van uw evenement.

Dit programma is helemaal geschikt voor podia waar veel mensen passeren. Een doorlopende animatie voor passanten of aanwezigen. Dit programma wordt vooral geboekt voor kustacties, zomerse evenementen, parken, markten,...

Dit programma is uitermate geschikt voor evenementen waar er constant animatie ,promo en presentatie moet zijn op het podium. Clown Doubie (of Bart) presenteert de hele show aan elkaar en nodigt mensen uit op het podium om spelopdrachten te vervullen of dansjes te doen. 

(2 groepjes kinderen tegen elkaar, een jongen en een meisje tegen elkaar, 2 gezinnen tegen elkaar, vaders, moeders,...)

Het publiek wordt aangemoedigd om te supporteren. We hebben tot wel 20 verschillende (visueel leuke en grappige) opdrachten die we kunnen gebruiken om het publiek bezig te houden. 

Het is mogelijk om deze participaties te belonen met geschenkjes of promomateriaal. U zorgt hier voor maar ook wij kunnen hier voor zorgen. Vraag alle info.

In de prijs van dit programma zit een degelijke geluidsinstallatie inbegrepen met een ruim bereik.

Moet de klank zeer ver reiken? Vraag de voorwaarden.

Basisprijs voor dit programma: 60 minuten: € 355 all in* 

Prijs per extra half uur show/ presentatie en ondersteuning in het totale programma:

*Alle animatietarieven zijn zonder BTW maar niet BTW-plichtig door het statuut van uitvoerend artiest volgens art. 44, § 2, 8°, van het wetboek

Wenst u een volledige dag-animatie met pauzes tussen de showblokken? Vraag de voorwaarden


Bekijk hieronder nog een aantal extra showfoto's