Uw wil de beschikbaarheid van de spellen van uw keuze aanvragen / U wil spellen reserveren?

Vul dan onderstaand formulier in.


Adres (Privé, Bedrijf, Organisatie)


Wij bekijken aan de hand van uw type transport of ophaling van de gewenste spelmaterialen haalbaar is. 


Opgelet: we leveren in onze regio (Bornem, Puurs-Sint-Amands, Londerzeel, Buggenhout) enkel vanaf minimaal € 75 aan huurprijs. Buiten deze regio pas vanaf minimaal € 150 aan huurprijs.

Opgelet: Indien we de spellen bij u moeten leveren, dan leveren we ze uitsluitend op het gelijkvloers op maximaal 10 meter van onze wagen. U moet de spellen zelf opbouwen, weer afbouwen en klaarzetten voor afhaling. Wil u dat wij de spellen opbouwen en afbouwen, rekenen we een meerkost van 20%(van de totale huurprijs) voor de opbouw en 20% (van de totale huurprijs) voor de afbraak (Springkastelen hebben hun eigen aparte opstel- en afbraaktarieven)


Opgelet: Indien Doubie's uiteindelijk toch de spellen moet opbouwen/opruimen terwijl dat initieel niet was gevraagd, zullen nadien de extra kosten in rekening gebracht worden.

Opgelet: onze materialen mogen nooit opgehaald worden met een aanhangwagen Enkel met een gesloten en geveerd voertuig met voldoende bescherming tegen krassen. We berekenen de mogelijkheid tot laden er vanuit gaand dat dit voertuig volledig leeg is en de acherbanken volledig zijn platgeklapt. Enkel springkastelen mogen met een aanhangwagen opgehaald worden. Ophaling en teruggave door een extern transportbedrijf is eveneens niet toegelaten.

De kans bestaat dat u de materialen niet mag meenemen als het transport niet voldoet aan onze wensen.

Welke spelmaterialen had u graag gehuurd?Bij het plaatsen van deze reservatie gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden

*Doubie's zorgt voor verzorgde en propere materalen bij afhaling/levering. Mochten er toch problemen of technische mankementen zijn aan de materialen of iets ontbreken, dient u dit zo snel mogelijk aan ons te melden via een mail of sms.
  * Gelieve bij eigen afhaling voldoende dekens te voorzien ter bescherming van de spelen tijdens het transport.
  * Plaats de spelen nooit in de regen en steeds onder een afdak of binnen bij wisselvallig weer.
  * Laat de spelen 's nachts nooit buiten staan.
  * Kleef of schrijf niets op de spelen en plaats geen drank, glazen of flesjes op de spelen.

Terugbrengen/afhalen: 
Bij het terugbrengen/afhalen wordt het gehuurde materiaal meteen gecontroleerd.  Alle schade en/of verlies aan onderdelen wordt onmiddellijk vergoed door de huurder.  De herstelkosten van schade aan grote onderdelen zijn volledig ten laste van de huurder.  Wanneer het materiaal vuil wordt teruggebracht, worden reinigingskosten in rekening gebracht. Indien het materiaal niet volgens afspraak teruggebracht wordt, zal voor elke dag dat het materiaal niet aanwezig is bij Doubie's een extra verhuurperiode aangerekend worden.

Annulatievoorwaarden

In tegenstelling tot springkastelen zijn spellen ook binnen te gebruiken en vallen ze niet onder de “annulatie bij slecht weer” mogelijkheden.

Voor annulatie van spelmaterialen worden de volgende annulatiekosten toegepast.

*Bij annulatie tot 14 dagen voor datum, rekenen we 20% van de huurprijs als annulatiekost.

*Bij annulatie tot 7 dagen voor datum, rekenen we 40% van de huurprijs als annulatiekost.

*Bij annulatie tot 48 uur voor datum, rekenen we 60% van de huurprijs als annulatiekost.

*Bij annulatie binnen de 48 uren, rekenen we 80% van de huurprijs als annulatiekost.

*Spelmaterialen die bij afhaling niet kunnen meegenomen worden (door een te klein transport) worden hoe dan ook volledig aangerekend.


De afgesproken totaalprijs voor huur (en eventueel lever- en ophaalkost) moeten betaald worden bij levering/afhaling. Dat kan cash of via een betaalapp (geen BC). De kans bestaat dat we reeds een voorschot en /of waarborg aanrekenen bij reservatie / afhaling. Vraag hoeveel u moet voorzien bij levering/afhaling

Doubie's zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en antwoorden. 

OPELET: De kans bestaat dat ons antwoord in uw SPAM beland. Indien u na 48 uur geen antwoord kreeg, gelieve ons te contacteren via ons alternatief E-mail adres: doubies@telenet.be

Alvast bedankt!

Amusante groeten, Bart en Bianca