HOME » VERKOOP BALLONNEN / DECORATIES /HELIUM » Reservatieformulier en voorwaarden gratis levering

OPGELET!  Het is druk momenteel. Uw reservatie wordt pas uitgevoerd na persoonlijke bevestiging van Doubie's. Indien u niet tijdig een bericht terug krijgt wil dat zeggen dat het niet meer mogelijk is. De kans bestaat, dat als u besteld voor aflevering of afhaling binnen de 3 dagen na bestelling, dat wij uw bestelling niet kunnen uitvoeren. Ruim op tijd bestellen is dus altijd aan te raden.

RESERVATIEFORMULIER GRATIS LEVERING BALLONNEN / TIJDENS CORONA-MAATREGELS

We leveren gratis (vanaf € 50) in Bornem, Puurs-Sint-Amands, Willebroek, Temse, Londerzeel, Baasrode en Buggenhout. Onder de € 50 zal daarbij een leveringskost van € 10 aangerekend worden of een bedrag dat de € 50 aanvult. Wil u levering, dan is bestellen voor minstens € 50 de beste keuze!

Afhalen kan altijd op afspraak.

Wenst u graag dat wij leveren buiten onze regio, vraag dan de leveringsvoorwaarden.Vermeld zo duidelijk mogelijk de benaming van de gewenste decoratie(s). Kies kleuren, tekst/naam/namen/leeftijd/ cijfers en de uitvoering. 

*Opgelet, we hebben niet altijd alle ballonnen/formaten/kleuren in voorraad. Indien de levering binnen minder dan 3 dagen moet gebeuren bestaat de kans dat we deze ballonnen niet tijdig kunnen bestellen. We stellen uiteraard eerst een alternatief voor alvorens we uitvoeren.Wij contacteren u zo snel mogelijk voor alle verdere afspraken.

Opgelet: Door de drukte kan dit langer duren.

Een reservatie is maar pas geplaatst indien we deze bevestigen (indien mogelijk in onze planning)

 

Groeten, Bart en Bianca