HOME » VERKOOP BALLONNEN / DECORATIES /HELIUM » Reservatieformulier en voorwaarden gratis levering

RESERVATIEFORMULIER GRATIS LEVERING BALLONNEN / TIJDENS CORONA-MAATREGELS

We leveren gratis (vanaf € 15) in Bornem, Puurs-Sint-Amands, Willebroek, Temse, Londerzeel, Baasrode en Buggenhout. Onder de € 15 zal daarbij een leveringskost aangerekend worden die de € 15 aanvult. Wil u levering, dan is bestellen voor minstens € 15 de beste keuze!

Afhalen kan altijd op afspraak.

Wenst u graag dat wij leveren buiten onze regio, vraag dan de leveringsvoorwaarden.Vermeld zo duidelijk mogelijk de benaming van de gewenste decoratie(s). Kies kleuren, tekst/naam/namen/leeftijd/ cijfers en de uitvoering. Mocht het beschrijven toch te moeilijk zijn of u wil bijkomende info over de mogelijkheden. Bel ons op 0475/32.09.14

*Opgelet, we hebben niet altijd alle ballonnen/formaten/kleuren in voorraad. Indien de levering binnen minder dan 3 dagen moet gebeuren bestaat de kans dat we deze ballonnen niet tijdig kunnen bestellen. We stellen uiteraard eerst een alternatief voor alvorens we uitvoeren.Wij zorgen dat we de levering gebeurt op een veilige manier met respect voor de maatregels. Alle ballonnen worden met de pomp geblazen, niet met de mond.

Wij contacteren u snel voor alle verdere afspraken.

Groeten, Bart en Bianca